Er zijn verschillende oordelen over het onderwerp natuurlijke huidbleken. Sproeten, pigmentatie, bruine vlekken, overmatig bruin worden, zijn slechts enkele redenen ervoor. Whitening zorgt voor een effen huidskleur.

Er zijn veel manieren om de huid witter te maken. Er zijn verschillende behandelingen, crèmes en lotions die bedoeld zijn voor het bleken van Bleekstrips voor diegenen die schaduwtinten krijgen vanwege zonnebrand, ouderdom of vervuiling.

De bepalende factor voor de huidskleur is melanine, waardoor de huid er donkerder uitziet. Hoe eerlijker de huid heeft, hoe minder melanine; donkere huid heeft meer melanineproductie. Maar een lichtere huid is onderhevig aan ultraviolette straling dan een donkere huid, omdat melanine de ultraviolette straling absorbeert en de nadelige gezondheidseffecten ervan voorkomt.

Natuurlijke crèmes voor het bleken van de huid bevatten componenten als Aloë Vera, extracten van citroen en al die dingen die je huid witter kunnen maken. Ze verminderen de melanineproductie.

Om de huid witter te krijgen, kunt u alle bleekproducten gebruiken: crèmes, zepen, lotions, bleekcrèmes op basis van kruiden, natuurlijke bleekmiddelen voor thuis.

Als u uw huid witter wilt maken, kunt u enkele professionele producten voor het bleken van de huid vinden. Veel algemeen bekende en verantwoordelijke cosmetische bedrijven bieden hun huidblekende wasbeurten, gezichtsgels, crèmes en lotions aan om de huid witter te maken. U kunt elk van hen kiezen. Het is optimaal om gezichtswas, lotion, dagcrème, zeep en nachtcrème van hetzelfde merk te gebruiken.

Gebruik altijd een zonnebrandcrème gedurende een verwarmde termijn. Als u op het badstrand gaat zwemmen of juist direct in de zon verblijft, vergeet dan niet om het half uur de zonnebrandcrème opnieuw op de huid aan te brengen. De zon beschadigt je huid maximaal, dus die moet je op de een of andere manier beschermen.

Thuis natuurlijke huid bleken is niet moeilijk. Hier zijn enkele eenvoudige recepten om je huid thuis witter te maken. Het is redelijk om de voorkeur te geven aan natuurlijk bleken van de huid als u dit niet permanent hoeft te doen.

o Meng citroensap, tomatensap, komkommersap, bevochtig een servet en breng het aan op je huid tot het droog is om een lichtere effen huidskleur te krijgen.

o Neem wat sinaasappelschillen en droog ze in de zon. Als ze voldoende gedroogd zijn, vermaal ze dan tot een mengsel en maak er poeder van. Voeg er rauwe melk aan toe, maak een pasta en gebruik het om je huid elke dag witter te maken. Was het uit met warm water.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *