Het is een feit in de moderne wereld dat je wat geld moet uitgeven om er op je best uit te zien. Of het nu gaat om de nieuwste merkkleding, een trendy kapsel van een stylist of een lidmaatschap van een sportschool om in vorm te komen, goedkoop is het meestal niet. Je tanden er op hun best uit laten zien is geen uitzondering op deze regel. Hoewel het goedkoop is om ze gezond te houden door te poetsen en te flossen, is het een ander verhaal om ze er glanzend en wit uit te laten zien. Er zijn veel verschillende opties om uit te kiezen, zoals bleekprocedures op kantoor en bleekkits voor thuis, zoals opalescentie-tandenbleekgel. Ze hebben allemaal verschillende kosten en niveaus van effectiviteit.

De goedkoopste opties zijn de speciale whitening tandpasta’s en mondspoelingen; maar ze krijgen de klus vaak niet geklaard in Crest Whitestrips vergelijking met krachtigere producten zoals opalescentie-tandenbleekgel. Ze kosten maar een paar dollar voor een groot bedrag, maar het kan even duren voordat je resultaat ziet en meestal kunnen ze de witheid van je tanden niet met meer dan een paar tinten verbeteren.

De beste optie is om een bleekprocedure op kantoor te laten uitvoeren door een tandarts. Deze procedures zijn zeer effectief en relatief snel, hoewel onhandig omdat u daadwerkelijk naar het kantoor van de tandarts moet om het voor elkaar te krijgen. Soms zijn er meerdere behandelingen nodig, wat meerdere bezoeken aan de tandarts betekent. Het grootste nadeel van bleekprocedures op kantoor zijn de kosten. Prijzen kunnen variƫren van ongeveer $ 500 tot ruim $ 1000. Bleekproducten voor thuisgebruik, zoals Opalescence-gel voor het bleken van tanden, zijn veel goedkoper.

De laatste optie is om een meeneemproduct te gebruiken. De kosten hiervoor kunnen variƫren van ongeveer $ 20 tot bijna $ 100. Een van de goedkoopste en meest effectieve opties is Opalescence-tandenbleekgel. Zodra het eerste consult en de configuratie van de tandarts is voltooid, kost het slechts ongeveer $ 20 voor vier toepassingen, waardoor uw tanden aanzienlijk witter zouden moeten worden. De enige vangst is dat u nog steeds uw tandarts moet bezoeken, zodat hij of zij de behandeling kan aanpassen aan uw exacte behoeften. Als dat eenmaal is gebeurd, is Opalescence-tandbleekgel handig en veilig in gebruik en niet duur in aanschaf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *