Afgezien van een gigantische verlovingsring, vraag je een vrouw welk sieraad het meest opvalt en het meest voorkomende antwoord dat je zult horen is een ketting. Door de aandacht te vestigen op de halslijn en daaronder, is een ketting een fantastische manier om elke outfit te accentueren en je persoonlijke stijl te definiëren. Een diamanten collier bijvoorbeeld geeft kleding een formaliteit en een zeker element van status. Parels zijn een vergelijkbare welvarende keuze, maar stralen ook een gevoel van primitiviteit en fatsoen uit. Aan de andere kant van het spectrum roepen edelstenen, kristallen en glaskralen een funkier, moderner gevoel voor stijl op. Maar wat je persoonlijke smaak ook is, er is gewoon geen goede reden meer om een blote nek te hebben als er talloze flatterende kettingen beschikbaar zijn voor elke halslijn.

Vrouwen die de flitsende en pit van een geweldige diamanten ketting willen, hoeven niet verder te zoeken dan de Tycoon for Brilliante® 24″ Platinum Embraced™ Cube Station-ketting. Deze prachtige ketting is een prachtig sieraad dat perfect past beads and charms bij die moderne gelaagde look. Deze ketting is gemaakt van platina omarmd sterling zilver en heeft 28 vierkante Tycoon-geslepen Brilliante gesimuleerde diamanten van elk 4 mm. Er is ook een enkele vierkante 1,5 mm Brilliante-steen. chain Tycoon for Brilliante 24″ Platinum Embraced Cube Station Ketting meet 24″ lang x ¼” breed en wordt vastgemaakt met een karabijnsluiting.

Een andere geweldige ketting voor diamantliefhebbers is de Belita™ Platinum Embraced™ Brilliante® 18″ 2.30 DEW Bezel Set Station-ketting. Deze ketting is niet te opzichtig of formeel, kan bij bijna elke kleding worden gebruikt en voegt een moderne flair toe aan een tijdloos ontwerp. De DEW Bezel Set Station-ketting is gemaakt van platina omarmd sterling zilver en heeft vijf bezel-set ronde roosgeslepen 5 mm Brilliante gesimuleerde diamanten. Hun totale gewicht is ongeveer 2,30 karaat. De rolo-ketting op deze ketting meet 18 “lang x ¼” breed x 1/8 “hoog en sluit met een veerringsluiting.

Vrouwen die de voorkeur geven aan de meer conservatieve, ingetogen look die alleen parels kunnen bieden, zullen dol zijn op de 100″ 5,5-6 mm witte zoetwater gekweekte parel eindloze ketting. Deze lange, veelzijdige ketting is geregen met ronde witte zoetwater gekweekte parels in maten variërend van 5,5 – 6,0 mm. Draag hem lang, dubbel of bind hem in een verfijnde laaghangende knoop, je stijlopties zijn grenzeloos met dit tijdloze sieraad dat elke halslijn zal flatteren.

Een andere geweldige optie voor een parelketting die een beetje moderner is dan je typische witte streng, is de Sterling Silver, 14K Rose of Yellow Gold Plated 20″ Cultured Tahitian Pearl Station-ketting. Deze ketting maakt deel uit van de Far East Market-collectie en heeft een prachtige ketting van gepolijst sterling zilver, 14K rosé- of geelgouden plating met een lijn van verschillende barokke ovale 8-9 mm gekweekte zwarte Tahiti-parels. d Tahitian Pearl Station ketting sluit met een sterling zilveren karabijnsluiting en meet 20″L x 1-1/8″W.

Voor vrouwen die niet van het type parel- of diamanten halskettingen zijn, zijn er allerlei andere edelstenen die geweldige halskettingen vormen die op een funky manier flatteren. Een voorbeeld van zo’n stuk is de Sterling Silver 24″ Black Onyx & Dyed Purple, Blue of Black & White Needle Agate Three Strand Collier. Geregen met 528 rond gefacetteerd geslepen zwarte onyx in verschillende maten, plus 26 rond geslepen paarse, blauwe of zwart-witte naaldagaat in 12 of 16 mm maten, deze ketting is gedurfd, mooi en perfect voor gelaagdheid. Met afmetingen 24″ lang x 5″ breed, de Sterling Silver 24″ Black Onyx & Dyed Purple, Blue of Black & Witte naald Agaat ketting met drie strengen wordt vastgezet met een karabijnsluiting en past goed bij bijna elke kleding.

Een andere geweldige optie voor een funky ketting met een romantische twist is de Sweet Romance™ 22″ Tudor-geïnspireerde diepdrukketting. Dit Russisch geïnspireerde stuk heeft een goudkleurige ketting met meerdere strengen en is voorzien van een groot aantal sprankelende ronde bezel-set grijze kristallen in maten variërend van 1 tot 3 mm. Het heeft ook een ronde briljant geslepen 18 mm bezel set steen, 13 ronde briljant geslepen 6 mm stenen in kraalzettingen, een ronde briljant geslepen 7 mm kraal set steen en een achthoek gesneden 18×3 mm steen in een bezel setting. Alle stenen zijn gemaakt van glas. De Sweet Romance™ Tudor Inspired Intaglio Collier is 22″ lang x 1″ breed en sluit met een ½” karabijnsluiting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *