Pse volimo kao članove porodice, i kao što i mi želimo kvalitetnu hranu, tako i oni zaslužuju ishranu koja ih održava zdravima i punima energije. K9 Professional hrana za pse spada u kategoriju super premium hrane, što znači da pruža sve što vašem psu treba za optimalno zdravlje i sreću.

Šta je Super Premium Hrana za pse?

Hrana za pse se generalno dijeli u tri kategorije: standardna, premium, i super premium. Standardna hrana za pse obično sadrži više punila i manje mesa, dok premium hrana nudi bolje sastojke i veći sadržaj mesa. Međutim, K9 Professional Hrana za Pse se izdvaja kao super premium hrana jer nudi:

  • Visok kvalitet proteina: Super premium hrana kao što je K9 Professional sadrži veći postotak mesa kao primarni izvor proteina. Meso je esencijalno za izgradnju i održavanje mišića, zdrave kože i dlake, te energije.
  • Optimalan balans hranljivih tvari: Pored proteina, K9 Professional Hrana za Pse sadrži sve potrebne hranljive tvari za pse, uključujući zdrave masti, vitamine, minerale, i vlakna. Ove hranljive tvari su vitalne za zdrave kosti i zube, optimalnu probavu, i jak imunološki sistem.
  • Prirodni sastojci: Super premium hrana kao što je K9 Professional izbjegava umjetne dodatke, konzervanse, i boje. Umjesto toga, koristi prirodne sastojke za poboljšanje ukusa i nutritivne vrijednosti hrane.

Prednosti Korištenja K9 Professional Hrane za Pse

Odabir super premium hrane poput K9 Professional nudi brojne prednosti za vaše pse:

  • Poboljšano zdravlje: Kvalitetni protein i optimalna ishrana rezultiraju u jačem imunološkom sistemu, boljoj probavi, i manje šanse za razvoj zdravstvenih problema.
  • Sjajna dlaka i zdrava koža: Visoki nivo omega-3 i omega-6 masnih kiselina u K9 Professional Hrani za Pse pomaže održati kožu psa zdravom i dlaku sjajnom.
  • Više energije: Kvalitetni proteini i zdrave masti pružaju psu dugotrajnu energiju za igru i aktivnosti.
  • Manje otpada: K9 Professional Hrana za pse je visoko probavljiva, što znači da će vaš pas proizvoditi manje otpada.

Kako Odabrati Ispravnu K9 Professional hranu za Psa

K9 Professional Hrana za Pse dostupna je u raznolikoj ponudi formule prilagođene različitim životnim fazama i potrebama pasa. Mogli ste pronaći hranu za štenake, odrasle pse, pse seniora, pse velikih pasmina, pse osjetljive kože, i pse sa problemima probave. Važno je da se pri odabiru hrane konzultirate sa veterinarom kako biste osigurali da vaš pas dobiva hranu koja najbolje odgovara njegovim specifičnim potrebama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *